Test Agenda Presedintelui

[vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″]

2021
iulie 22 2021

– se conectează on-line la ședința Comitetului Executiv al Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea Conferința Generală și votează numele celor care vor ocupa pozițiile vacante în cadrul administrației Diviziunea Pacificul de Sud, Institutul de Cercetări Biblice, Serviciul de Audit al Conferinței Generale, Departamentul de Capelanie Adventistă, Departamentul Libertate Religioasă și Relații Publice.

iulie 20 2021

– coordonează redactarea unui material scris pentru comunitatea adventistă de gabori, împreună cu directorul Departamentului de Comunicare și directorul Departamentului de Grupuri Etnice.

iulie 17 2021

– vizitează Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din Dragodana, Dâmbovița.

iulie 16 2021

– călătorește de la Târgu Mureș la București;

– se adresează Bisericii printr-un mesaj video.

iulie 15 2021

– se deplasează la Târgu Mureș, unde discută probleme ale comunității adventiste de gabori cu administrația Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea Conferința Transilvania Sud și reprezentanți ai gaborilor.

iulie 14 2021

– convoacă o ședință administrativă cu directorul Departamentului de Publicații, directorul publicației Semnele Timpului, secretarul și trezorierul Uniunii de Conferințe și directorul Editurii Viață și Sănătate;

– înregistrează un mesaj video pentru familia Bisericii Adventiste.

iulie 13 2021

– împreună cu secretarul Uniunii de Conferințe, pastorul Georgel Pîrlitu, întâlnește reprezentanți din Departamentul Juridic și directorul publicației Semnele Timpului.

iulie 10 2021

– întâlnește credincioșii Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea Craiova nr. 1 și predică la serviciul divin de închinare.

iulie 8 2021

– călătorește la Târgu Mureș pentru o ședință de lucru cu administratorii Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea Conferința Transilvania de Sud și un delegat al Bisericii de la nivelul european.

iulie 7 2021

– participă la ședința săptămânală a comitetului local al Uniunii;

– este invitat la o ședință administrativă în Universitatea Adventus din Cernica, Ilfov;

– redactează buletinul informativ al activităților aferente lunii iunie;

– întâlnește on-line grupul credincioșilor desemnați să prezinte mesaje biblice în cadrul conferințelor „Isus a făcut”, din 19-28 noiembrie 2021.

iulie 6 2021

– are o discuție administrativă de pregătire a ședinței de comitet local cu secretarul și trezorierul Uniunii;

– la Universitatea Adventus, întâlnește o delegație din partea Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea Conferința Muntenia pentru donația unei suprafețe de teren în scopuri educaționale.

iulie 4 2021

– consiliază directorii Departamentului de Sănătate de la nivelul național și regional, convocați pentru o sesiune de lucru la Sătic, Argeș.

iulie 3 2021

– este prezent în Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea Râmnicu Vâlcea 2, județul Vâlcea, pentru ceremonia de hirotonire a unui pastor.

iulie 1 2021

– ia parte la lucrările Consiliului Consultativ de Misiune pentru organizarea seriei de conferințe biblice „Isus a făcut”.

iunie 30 2021

– participă la ședința Comitetului Executiv al Uniunii de Conferințe, desfășurată în sala de consiliu la sediul central al Bisericii și pe platforma Zoom.

iunie 29 2021

– înregistrează un mesaj video pentru campania „Renunți și câștigi”;

– pregătește agenda Comitetului Executiv al Uniunii de Conferințe.

iunie 26 2021

– răspunde invitației de a fi prezent la inaugurarea Centrului Românesc de Cultură, Educație și Spiritualitate „Luceafărul de dimineață” în Cernăuți, Ucraina.

– rostește un mesaj la ceremonia de consacrare a Bisericii Adventiste Române din strada Universității, nr. 24, Cernăuți, Ucraina.

iunie 25 2021

– călătorește spre Cernăuți, Ucraina, pentru programul de Sabat;

– participă la slujba religioasă de vineri seara în Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din Suceava.

iunie 23 2021

– conduce ședința săptămânală a comitetului local al Uniunii.

iunie 22 2021

– întâlnește auditorul din partea General Conference Auditing Service;

– pregătește agenda comitetului local împreună cu secretarul și trezorierul Uniunii.

[/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]