Biserica Adventista de Ziua a Saptea
Caută

Binecuvântări de Anul Nou 2022

Binecuvântări de Anul Nou 2022

Pastorul Aurel Neațu se adresează comunităților adventiste cu salutări din partea comitetului Uniunii de Conferințe a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din România și invită audiența să primească binecuvântarea Sabatului de Anul Nou 2022.

Mesaj cu binecuvântări pentru comunitățile adventiste de limbă maghiară din România.

Pastorul Aurel Neațu binecuvântează telespectatorii Speranța TV și ascultătorii Radio Vocea Speranței cu ocazia Anului Nou 2022. 

„Suntem din neam de Dumnezeu” – gândurile președintelui pentru familia adventistă de gabori.

Pentru cei care preferă conținut sub formă de text, redăm mai jos transcrierea mesajelor.

Stimați frați și surori în Domnul Isus,

Anul Nou 2022 începe odată cu orele sacre ale Sabatului. Din poezia Psalmilor, știm că o zi în Casa Domnului este mai bună decât o mie de zile petrecute în altă parte. Să primim deci în comunitățile noastre binecuvântarea Sabatului de Anul Nou, care, pentru noi, valorează mai mult decât zilele petrecute în altă parte.

Suntem încă în pandemie și vă invit să continuăm să ne apropiem de Dumnezeu. La Domnul Dumnezeu nostru este îndurare şi El nu lipseşte de niciun bine pe cei ce umblă în integritate. (Psalmii 84:11 NTR)

Să ne încredem în bunăvoința Lui! Viitorul familiilor noastre nu este ascuns de ochii Celui Atotputernic și urechea Lui este gata să asculte cererile făcute după voia Lui.

Cu bune și mai puțin bune, cu momente grele și pierderi, anul 2021 rămâne înregistrat în cărțile din ceruri. Este drept să ținem minte providența sprijinitoare a lui Dumnezeu. Este esențial să înțelegem avertismentele vremurilor noastre și să ne ferim de a repeta greșelile făcute. Întâmplările trecute ne vor influența viața și fiecare faptă ne va conduce fie pe calea care duce la viață, fie pe calea mai ușoară, care duce la eșec.

Ca Biserică, nevoia noastră cea mai mare este de a avea credință în Dumnezeu. „E nevoie de mai multă iubire, de mai multă sinceritate, de mai puțină bănuială și gândire de rău.” (Ellen White, Mărturii pentru Biserică, vol. 7, pag. 212)

E nevoie de mai multă armonie și slujire, de pastori și slujbași care să se consacre lui Dumnezeu în fiecare zi. În felul acesta, Dumnezeu va înmulți harul din viața noastră.

Dragi frați și surori, spuneţi-vă sănătate unii altora. Primiți salutări creștine din partea bisericilor lui Hristos și din partea comitetului Uniunii de Conferințe a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea împreună cu făgăduința Bibliei că „Dumnezeul păcii va zdrobi în curând pe Satana sub picioarele voastre”. (Romani 16:20)

Harul Domnului nostru Isus Hristos să fie cu voi! Amin.

Stimate comunități adventiste de limbă maghiară, dragi frați și surori,

În zborul anilor, la frontiera dintre 2021 și 2022, ne oprim în Casa lui Dumnezeu. Vă invit să facem din Sabatul de la începutul Anului Nou un moment solemn. Să învățăm inima noastră credincioasă să numere înțelept, să ne săturăm de bunătatea lui Dumnezeu și să ne înveselim la umbra Celui Atotputernic.


Dragii mei, mă rog ca Dumnezeul nostru să vă călăuzească mai departe cu dragostea Lui în călătoria vieții dumneavoastră. Iubiți Biblia, rămâneți loiali și evlavioși, creșteți în credință și fiți plini de Duhul Sfânt! (Efeseni 5:18)

Să ne îndreptăm și să ne ridicăm capetele, pentru că eliberarea noastră se apropie. (Luca 21:28 NTR)

Să așteptăm fericita noastră nădejde şi arătarea slavei marelui nostru Dumnezeu şi Mântuitor, Isus Hristos. Domnul să ne răscumpere din orice fărădelege și să fim plini de însuflețire pentru fapte bune. (adaptare după Tit 2:13-14)

Dumnezeu să vă binecuvânteze! Maranatha!

Stimați telespectatori Speranța TV și ascultători ai Radio Vocea Speranței,

Vă binecuvântez în numele bunului Dumnezeu și vă urez ca iubirea Domnului Isus Hristos să vă lumineze zilele cu fericire!

Pentru dumneavoastră, cei ce Îl căutați pe Dumnezeu, noul an 2022 poate să fie cel mai bun an, un timp în care Ocrotitorul lumii să devină cea mai apropiată Persoană de sufletul dumneavoastră.

Vă invit să vă împrieteniți cu Cel ce a făcut cerul și pământul și să faceți voia Lui. Astfel, veți fi plini de viață, rodnici, încrezători și bucuroși. Vă urez folosind cuvintele dintr-o rugăciune scrisă în Biblie, în Noul Testament:

„Îmi plec genunchii înaintea Tatălui, din Care îşi primeşte numele întreaga familie, din cer şi de pe pământ, şi mă rog ca, potrivit cu bogăţiile Sale […] să fiţi întăriţi în putere […] astfel încât Hristos să locuiască […] în inimile voastre, pentru ca, fiind înrădăcinaţi […] în dragoste, să cunoaşteţi dragostea lui Hristos, care întrece orice cunoaștere, ca astfel să fiţi umpluţi de toată plinătatea lui Dumnezeu.” (Efeseni 3:14-19 NTR)

Dumnezeu să vă răsplătească!

Stimată familie a gaborilor adventiști,

La sfârșitul anului 2021 și începutul anului 2022, Dumnezeu ne dăruiește o sărbătoare sfântă a Sabatului. Cu prilejul acestei zile speciale, mă bucur din inimă împreună cu dumneavoastră și vă îndrept gândurile spre Tatăl și Creatorul nostru, în care avem „viața, mișcarea și ființa”. Cuvântul lui Dumnezeu spune că „suntem de neam din Dumnezeu”. (Faptele apostolilor 17:28-29)

Scriptura mai spune și „acum suntem copii ai lui Dumnezeu și ce vom fi nu s-a arătat încă.” (1 Ioan 3:2) Așadar, în așteptarea Domnului Isus Hristos, la hotarul timpului, vă binecuvântez prin cuvintele inspirate de Cel Preaînalt în vechime:

„Domnul să vă binecuvânteze şi să vă păzească! Domnul să facă să lumineze Faţa Lui peste voi şi să Se îndure de voi! Domnul să-Şi înalţe Faţa peste voi şi să vă dea pacea!” (Numeri 6:24-26). 

Maranatha!

WhatsApp
Facebook
Telegram
Twitter
Print