Biserica Adventista de Ziua a Saptea
Caută

Mesaj pentru Ziua Evanghelistului cu literatura – 2023

Mesaj pentru Ziua Evanghelistului cu literatura – 2023

Stimați frați și surori în credința Domnului Isus Hristos,  

Astăzi lumea descoperă noi forme de a citi și de a asculta cărți, dar, conform unor sondaje din 2022, cartea tipărită este de departe cea mai populară, atât pentru adulți, cât și pentru tineri. Se pare că publicațiile clasice, cu pagini de hârtie, nu vor dispărea niciodată. Ele sunt mai durabile, și în conflictul final dintre bine și rău, vor supraviețui mai ușor decât mesajele digitale.  

În special mă adresez dumneavoastră, cei care sunteți slujitori ai Cuvântului scris, cu deosebită apreciere pentru lucrarea frumoasă și anevoioasă pe care o faceți. Societatea modernă descoperă din nou și din nou beneficiile lecturii. Recent, citeam rezultatele unui studiu de încredere: persoanele care citesc cărți trăiesc cu doi ani mai mult decât cei care nu citesc sau decât cei care citesc reviste sau alte forme de media.  

Pentru iubitorii de Scripturi, această concluzie nu este nouă: Biblia a spus de mult că este „ferice de cine citește și ascultă”, iar Însuși Domnul Isus avea o întrebare pe care o repeta adesea: „Oare n-ați citit?” „Cum citești?”.  

În aceste zile, voia lui Dumnezeu pentru noi este ca Evanghelia veșnică să fie proclamată cu o forță mai mare decât oricând în istoria creștinismului și, de aceea, vă invit pe toți să fiți parte din mișcarea care va lumina întregul pământ. Prin urmare, vă rog să susțineți cu toată inima distribuirea și vânzarea cărților de valoare pretutindeni sub ceruri: acesta este planul lui Dumnezeu pentru fiecare credincios și pentru fiecare cămin!  

Mai mult, mă rog ca Domnul Dumnezeu să vă inspire cu dragoste, ca prin intermediul literaturii noastre să dezvoltați relații mântuitoare cu aceia care primesc din mâinile dumneavoastră frunze din pomul vieții.  


„Ferice de cei ce citesc şi de cei ce ascultă cuvintele profeției și țin cele scrise în ea! Căci timpul este aproape!” Adaptare după Apocalipsa 1:3

WhatsApp
Facebook
Telegram
Twitter
Print